PonyBraid Pellavapalttina Musta-Valkoinen 1,5 m Pala
PonyBraid Pellavapalttina Musta-Valkoinen 1,5 m Pala PonyBraid Pellavapalttina Musta-Valkoinen 1,5 m Pala PonyBraid Pellavapalttina Musta-Valkoinen 1,5 m Pala

PonyBraid Pellavapalttina Musta-Valkoinen 1,5 m Pala

30,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Pehmeä, laskeutuva pellavakangas

Saatavuus Varastossa

Valmiiksi pehmeä, laskeutuva pellavakangas hieman löyhemmällä palttinasidoksella, joka sopii sekä kodin tekstiileihin, että vaatteisiin.

HUOM! Pellavan luonteen johdosta hienonkin pellavan pinnassa on epätasaisuutta ja langassa paksumpia kohtia. Painojäljessä voi noiden pienen epätasaisuuksien kohdalla olla pieni kohta, josta painoväri puuttuu. Näitä kohtia on sitä enemmän, mitä rouheampi pellavan pinta on. Nämä eivät siis ole virheitä. 

Pellava on ekologinen materiaali, joka kasvaa Euroopassa. Se ei tarvitse paljon vettä eikä torjunta-aineita. Pellavalla on paljon hyviä ominaisuuksia, hyvä imukyky joka paranee käytön myötä, hengittävyys, miellyttävyys kuumassa säässä, lämmön tasaaminen ja kosteuden siirto vuodevaatteissa.

Ovh 25 e /m
ALE -20%

100% Pellava

Paino: 185 gsm
Leveys: 150 cm

Esipesu 40 C asteessa. Pellava kutistuu ensimmäisessä pesussa reilusti, jopa 7-10 %
Kestää myös 60 C asteen pesun, jos sille on tarvetta likaantumisen vuoksi.
Rumpukuivausta ei suositella.

Valmistettu Liettuassa

Kuosi: Vappu Kärkkäinen/HELLINprint

TOIMITUS: Toimitusaika n. 10 arkipäivää.
Voit valita noudon, jolloin voit sopia ajankohdan, jolloin voit noutaa kankaat HELLINin toimipisteestä Helsingin Lauttasaaresta.

Tilausten yhdistäminen: Voita valita lisätilaukseen noudon, jos et ole vielä saanut sähköpostiisi lähetysvahvistusta. Muista kirjoittaa "lisätilaus" ja edellisen tilauksesi numero lisätietokenttään.

Korkeus:
150 cm
Leveys:
150 cm
Arvostelut 0 arvostelua