Tilaaminen

Tilaajan tulee olla täysi-ikäinen tai hänellä tulee olla tilaamiseen huoltajan lupa.

Kaikki hinnat sisältävät Suomessa voimassa olevan arvonlisäveron.

Tilausten yhdistäminen: Voit yhdistää uuden tilauksen edelliseen tilaukseesi tai tehdä kimppatilauksen ystäväsi tekemään tilaukseen, mikäli tilausta ei ole vielä ehditty lähettää. Valitse tällöin toimitustavaksi Nouto ja mainitse tilausten yhdistämisestä lisätietoja-kohdassa.

Maksutavat

Voit maksaa ostoksesi kätevästi Finqu Pay -verkkomaksupainikkeilla. Tilauksen jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Mikäli et saa tilausvahvistusta, olethan yhteydessä sähköpostitse shop@hellinsinua.fi

Tilausten toimittaminen

Verkkokauppa laskee automaattisesti toimituskulut, ostoskorissa pääset näkemään toimituskulujen summan. Toimituskulut ovat 5,90 e lähetystä kohden.

Tilaukset toimitetaan postipakettina Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin.  Tarkastathan, että osoite ja puhelinnumero ovat oikein kirjoitettu, jotta paketti tulee perille ja saat tekstiviestillä ilmoituksen, kun se on noudettavissa.
Valitse toimitustavaksi nouto, mikäli haluat noutaa tilauksesi Hellinin työhuoneelta Helsingin Lauttasaaresta osoitteesta Salakkakuja 4 A etukäteen sovittuna ajankohtana.
 Toimituskulut koskevat Suomen sisälle toimitettavia tilauksia. Mikäli haluat tilata johonkin muuhun maahan tai Ahvenanmaalle, otathan yhteyttä sähköpostilla shop@hellinsinua.fi. Toimitan mielelläni myös ulkomaille!

Toimitusaika on arviolta 10 arkipäivää, mutta ruuhkatilanteesta riippuen se vaihtelee hieman.
Ennakkomyyntikankaiden toimitusaika-arviot kerrotaan erikseen tilauksen yhteydessä, ne ovat yleensä n. 8-12 viikkoa.
HELLIN myy sekä yksityisille että yrityksille, laitathan viestiä mikäli haluat tutustua yrityshintoihin.

Vaihto ja palautus

Määrämittaan leikatuilla kankailla ei ole kuluttajasuojalain mukaan vaihto- eikä palautusoikeutta (ei koske virheellistä tuotetta).

Kankaat laatutarkastetaan tehtaalla ja leikatessa, mutta joskus kiireessä saattaa joku virhe jäädä huomaamatta.

 Vaihto uuteen palaan ei aina ole mahdollista, jos kyseinen kangas on päässyt loppumaan, mutta virheen laadusta riippuen sovitaan siinä tapauksessa palautuksesta tai muusta hyvityksestä. Otathan aina ennen palautusta minuun yhteyttä ja kerrot tarkemmat tiedot virheestä.


Yllätyspussit sisältävät myös eri tavoin kakkoslaatuisia kankaita, ja niillä ei ole vaihto-tai palautusoikeutta.


Tarkista tuotteet aina heti niiden saavuttua ja mittaa kankaat ennen pesua. Myynnissä olevat kankaat voivat kutistua pesussa 3-10 %. Huomioi tämä tilausta tehdessäsi. Huomioithan myös, että tietokoneen näyttö saattaa vääristää kankaan värejä.


Noudatathan pesuohjeita.


REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

REKISTERINPITÄJÄ

HELLIN (tmi curry chicken y-tunnus 1701878-4)
Vappu Kärkkäinen
Myllykallionrinne 2 E 29
00200 Helsinki

REKISTERIASIOISTA VASTAAVA HENKILÖ

Vappu Kärkkäinen  (shop@hellinsinua.fi)

REKISTERIN NIMI

HELLINin asiakasrekisteri

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

Rekisteriä käytetään ainoastaan HELLINin ja asiakkaan väliseen asiakassuhteen ylläpitoon. Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä asiakasrekisteriin.

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

  • Asiakkaan perustiedot:
  • asiakasnumero
  • etunimi + sukunimi
  • postiosoite
  • postinumero + postitoimipaikka
  • puhelinnumero
  • sähköpostiosoite
  • tilaushistoria
  • toimituksen seurantatiedot
  • rekisteriin tallennetaan asiakkaan antama lupa lähettää markkinointiviestintää

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Yhteystiedot tallennetaan asiakkaan rekisteröitymisen yhteydessä. Muut tiedot tallentuvat asiakkaan tehdessä ostoksia verkkokaupassa.

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä sekä tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.